Inloopspreekuur

 

Wilt u uw vragen eens vrijblijvend voorleggen aan een advocaat? Dat kan.

Iedere dinsdagmiddag is het inloopspreekuur bij Advocatenkantoor Kuiper. U kunt voor dit inloopspreekuur terecht op de Stille Veerkade 30B te Den Haag.  Tussen 15:00 uur en 17:30 uur bent u van harte welkom.

Op deze wijze willen wij u op een laagdrempelige wijze de mogelijkheid bieden uw vragen met een advocaat te bespreken en samen op zoek te gaan naar een oplossing. Het biedt ook de mogelijkheid om op informele en vrijblijvende wijze kennis te maken. De onderwerpen kunnen sterk uiteenlopen. Het kan gaan over een strafzaak, een echtscheiding, omgang, alimentatie, een huurkwestie  etc.

Om wachttijden te voorkomen verzoeken wij wel om telefonisch of per e-mail een afspraak maken. Wij spreken dan een specifieke tijd met u af, zodat u uw vragen direct kunt voorleggen. Bent u niet in de gelegenheid om op ons inloopspreekuur te komen? Belt of mailt u dan met ons kantoor voor het maken een afspraak. Wij staan u ook graag te woord tijdens een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek van 20 minuten op een voor u passend tijdstip.